Bloggintresserade

9 mars 2018

Fredag IGEN.

         Jaha,kära vänner då var det fredag igen jag tycker det är bara måndagar och fredagar nu förtiden. Fastän jag bara är hemma fattar inte hur jag hade tid att jobba.
Nu är ordningen återställd när det gäller vädret för nu vräker det ner snö igen. Så efter att ha varit tyst i två dagar mullrar slungan igen och gubben frustar ikapp med den. De andra två i hushållet nöjer sig med att titta ut ibland för att kolla så gubben inte snöat över.
På stickorna  har jag sockor som jag döpt till Stellas gladsockor efter en ny fb.bekant sedan i måndags. Vi har en gemensam bekant i Stocks i Harmånger så hon hade sett lite av mina alster och beställde gladrandiga "långisar".Så kan det gå när man är på fb. och jiddrar.
Nu tror jag Molly och jag ska provsmaka "långpanne" chokladkakan vi bakat.                                                         Stellas gladsockor.

3 kommentarer:

  1. Kul att du är med igen. Ser att du kan ta bort en blogg som du brukade följa. Lantliv i bagarstugan är borta. När det gäller GladaHudikstickorna så får du söka på GladaHudikstickorna1.blogspot.com Det blev nåt vajsing så vi måste ändra. Ha de gott och hoppas vi syns. Kramen

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket. Dom är jätte fina. :-)
    /Stella

    SvaraRadera